Χρησιμοποιώντας τις Ετικέτες

Η χρήση ετικετών σας επιτρέπει να οργανώσετε τις πληροφορίες σας γρήγορα. Προσθέτοντας ετικέτες στα αντικείμενά σας, μπορείτε να τα κατηγοριοποιήσετε και να τα ομαδοποιήσετε. Οι ετικέτες αντλούνται από μία απλή (επίπεδη) λίστα και μπορούν να προστεθούν νέες οποιαδήποτε στιγμή, συνεπώς δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο δημιουργώντας ένα σύνθετο σύστημα κατηγοριοποίησης προκαταβολικά.

Επιλογή ετικέτας από λίστα

Οι ετικέτες μπορούν να επισυναφθούν σε οποιοδήποτε αντικείμενο στο Feng Office. Και μπορείτε να προσθέσετε όχι μόνο ένα, αλλά όσες ετικέτες επιθυμείτε σε ένα αντικείμενο.

Για την προσθήκη μιας ετικέτας, απλά πληκτρολογείστε το στο κατάλληλο πεδίο. Για να προσθέσετε περισσότερες από μία ετικέτες, χωρίστε τες μεταξύ τους με κόμμα. Καθώς πληκτρολογείτε θα παρατηρήσετε πως εμφανίζεται μία λίστα που προσφέρει ήδη υπάρχουσες ετικέτες. Σε αυτή μπορείτε να κάνετε κλικ για να προστεθεί μία ετικέτα αυτόματα, χωρίς να πληκτρολογήσετε άλλο κι έτσι να εισάγετε ετικέτες γρηγορότερα. Για να διαγράψετε μία συγκεκριμένη ετικέτα, απλά διαγράψτε την όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε κείμενο.

Φιλτράρισμα αντικειμένων με χρήση ετικετών

Για να φιλτράρετε πληροφορίες σύμφωνα με συγκεκριμένες ετικέτες, απλά κάντε κλικ σε μία ετικέτα στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Το φιλτράρισμα θα εφαρμοστεί αμέσως. Οι ετικέτες δεν εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά, αλλά σύμφωνα με τον αριθμό των αντικειμένων που τους έχουν ανατεθεί (η περισσότερο χρησιμοποιούμενη ετικέτα θα βρίσκεται στην κορυφή).1) Σημειώστε ότι κατά το φιλτράρισμα μπορείτε να επιλέγετε μόνο μία ετικέτα κάθε φορά.

Για να ακυρώσετε το φιλτράρισμα των ετικετών απλά κάντε κλικ στο Όλα που βρίσκετε στο πάνω μέρος.

Σημειώστε επίσης, ότι οι ετικέτες θα εμφανίζονται στην λίστα αυτή μόλις ένα αντικείμενο ανατεθεί σε αυτή την ετικέτα. Συνεπώς οι ετικέτες δεν θα είναι ορατές στην λίστα όταν δεν χρησιμοποιούνται πλέον από κάποιο αντικείμενο.

Αν χρησιμοποιείτε μεγάλο πλήθος ετικετών και δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο συγκεκριμένο, μπορείτε να το αναζητήσετε χρησιμοποιώντας το πεδίο Φιλτράρισμα ετικετών… . Μόλις ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε, η λίστα ετικετών θα εμφανίζει μόνο τις ετικέτες που ταιριάζουν:

Φιλτράρισμα με πληκτρολόγηση ετικετών