Login

A rendszeres bejelentkezési képernyő, amit akkor lát, ha Feng Office telepítés URL-címét beírja.

Ön képes lesz arra, hogy bejelentkezzen Feng Office-ba az e-mail címével vagy a felhasználónevével. Így nem kell emlékeznie még egy felhasználónévre.

A „Lehetőségek” pontra kattintva másik nyelvet választhat a Feng Office használatához.

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson az „Elfelejtette a jelszavát?” Linkre a bejelentkező képernyőn. Kap egy űrlapot, amely lehetővé teszi egy új jelszó kérését. Mivel az e-mailek titkosítatlanul küldi a rendszer, ezt az ideiglenes jelszót az első belépés után azonnal meg kell változtatni user account.

FIGYELEM: Csak akkor kérhet új jelszót az e-mail címével, ha már létezett felhasználói fiók. Az új jelszót elküldjük az e-mail címére. Ha hibaüzenetet kap, akkor próbálkozzon egy másik e-mail címmel.

Ha már nem dolgozik a Feng Office-ban egy bizonyos ideig, a Feng Office biztonsági okokból automatikusan kijelentkezik. Ezt nevezik a munkamenet időtúllépésnek. Akkor ez a speciális bejelentkezési ablak jelenik meg automatikusan:

A kijelentkezési hivatkozás (Logout|Kilépés) megtalálható a jobb felső sarokban a bejelentkezett felhasználó neve mellett: