Вход в системата

Стандартният екран за влизане в системата е първото нещо, което се вижда, когато въведете адреса на вашата инсталация на Feng Office.

Ако си забравите паролата, щракнете на връзката Забравена парола? на екрана за вход в системата. Ще се появи формуляр, с който можете да поискате да получите нова парола. Тъй като писмото, което ще получите, няма да е криптирано, трябва да смените временната парола веднага след като за първи път влезете с нея в своя потребителски профил.

Внимание: Можете да поискате изпращане на нова парола само на електронния адрес, с който потребителският ви профил вече е асоцииран в системата. На този адрес ще се получи новата парола. Ако получите съобщение за грешка, то вероятно сте посочили друг адрес за електронна поща в профила си във Feng Office.

Ако за определен период от време не сте били активни, Feng Office ще ви изключи от системата по съображения за сигурност. Това се нарича изтичане на сесията. Можете отново да влезете в системата, използвайки следния диалогов прозорец, който се отваря автоматично:

Връзката за изход от системата се намира в горния десен ъгъл на екрана, точно до потребителското име: