Εγγραφή σε αντικείμενα

Η εγγραφή σε αντικείμενα έχει την έννοια της ειδοποίησης με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε σχόλιο που θα αναρτάται στο αντικείμενο στο μέλλον. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να παρακολουθείτε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή αν θέλετε να είστε παρατηρητής μιας συζήτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Η διεύθυνση στην οποία αποστέλλονται οι ενημερώσει με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ορίζεται στον λογαριασμό χρήστη.

Η εγγραφή και διαγραφή σε ένα αντικείμενο γίνεται απλά με ένα πάτημα σε αντίστοιχο σύνδεσμο στην οθόνη προβολής λεπτομερειών του αντικειμένου. Στην ακόλουθη εικόνα βλέπετε ένα αντικείμενο με δύο συνδρομητές:

Καρτέλα συνδρομής (χωρίς να έχετε εγγραφεί)

Για να εγγραφείτε στον αντικείμενο απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο Εγγραφή. Έτσι η λίστα των συνδρομητών θα αλλάξει στην επόμενη:

Καρτέλα συνδρομής (αφού έχετε εγγραφεί)

Για να διαγραφείτε, κάντε κλικ στο Διαγραφή.

Θα διαπιστώσετε πως λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα ηλ. αλληλογραφίας για κάθε αντικείμενο που έχετε δημιουργήσει ή σχολιάσει χωρίς να έχετε εγγραφεί σε αυτό. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της αυτόματης εγγραφής στο Feng Office, όπου δημιουργείται μία εγγραφή για εσάς αυτόματα. Φυσικά, μπορείτε να διαγραφείτε όποια στιγμή θελήσετε.

Όπως ειπώθηκε προηγουμένως η συνδρομή έχει σχέση με τα σχόλια. Συνεπώς μπορείτε να εγγραφείτε μόνο στα αντικείμενα που επιτρέπουν σχολιασμό. Αυτά είναι τα επόμενα: